Vásárlási Feltételek

Rendeléssel kapcsolatos információk:

Rendelés leadás a webshopon keresztül történik vagy a info@hungarianchampagnelovers.hu email címen vagy telefonon, és a szerződés mindenkor határozott idejűek minősül, és a teljesítéssel megszűnik

A webshopban szereplő árak bruttó árak, tartalmazzák a csomagolást és az ajándékkártyát, azonban a kiszállítás díja minden esetben hozzáadódik. Rendelés leadás a kiszállítási időpont előtt minimum 1 nappal lehetséges. Kiszállítás kizárólag Magyarország területén belül történik, az ára bruttó 1990 Ft-tól. Amennyiben 30.000 Ft felett rendel, úgy a kiszállítás ingyenes.  A megrendeléstől számítottan a termékeket kézhezvétele maximum 5 munkanapon belül várható. Amennyiben ez bármilyen oknál fogva nem megoldható, felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon vagy e-mailben és tájékoztatjuk a lehetőségekről.Minden rendelésről e-mailben visszajelzést küldünk, tehát a rendelés feladását követően emailt kapsz a rendelés beérkezéséről és utána felvesszük Veled a kapcsolatot.

A weboldalon banki átutalással fizethetsz. A személyes átvétel esetén az készpénzzel és utalással  is tudsz fizetni.

Amennyiben kérdésed van a leadott rendeléssel kapcsolatban, vagy esetleg valami új információval szeretnéd azt kiegészíteni (pl. másik telefonszám,szállítási cím módosítás  meglepetés ajándék.stb) kérjük, küldd el nekünk e-mailben vagy hívj fel a +36 308574283 telefonszámon.

Elektronikus számlát állítunk ki a virágrendelésről és azt a megadott e-mail címre továbbítjuk. Fontos, hogy a Címzett nem kap semmilyen számlát ill. bizonylatot, és nem adjuk ki neki a Vásárló semmilyen adatát, még a nevét sem. 

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy sérült, és a sérülés bizonyítottan az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét és az értékesítés törlését a HungarianChampagneLoversazonnal biztosítja. Utólagos sérülésért felelősséget nem vállalunk. Ha a HungarianChampagneLovers a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a megrendelt áru nem áll rendelkezésére, vagy a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.

Szállítással kapcsolatos információk: 

A megrendelt ajándékdobozokat  lehetőség szerint a mellékelt képek szerint készítjük el, ha valamelyik összetevője éppen nem beszerezhető, jellegében hasonló virággal, kiegészítővel pótoljuk.  A kiszállítás időpontja hétköznap 8-20 óra között történik,Magyarország  területén belül. Magyarország  területén 1990 Ft Más területre speciális egyedi igények alapján kalkuláljuk az árat, ehhez keress minket elérhetőségeinken. Extra aznapi kiszállítás az adott nap 10 óráig leadott rendelésekre Budapest terültén 2500 Ft.Ha munkahelyre kéred a kiszállítást, kérlek add meg a cég nevét. A futár nem köteles aláíratni az átvételt, a kiszállítás akkor is érvényes, ha nem tartózkodik a helyszínen senki, aki átvegye a küldeményt.

Amennyiben a személyes átvételt választod, akkor kérlek jelöld meg mikor szeretnéd átvenni, és előre egyeztetjük, mikor tudsz érte jönni . A cím: 1164 Budapest Lassú utca 8. Itt csak előre megrendelt terméket tudsz átvenni, nincs lehetőség személyesen vásárolni. 

Egyéb információk:

HungarianChampagneLovers nem vállal felelősséget a weboldal használata során terjedő számítógépes vírusok, férgek, és kártékony szoftverek okozta károkért és zavarokért. A weboldalon más weboldalakra és a weboldalon kívüli információ forrásokra irányuló linkek is találhatóak. Webáruházunk nem felelős ezen külső felületek elérhetőségéért, sem azok adattartalmáé.

HungarianChampagneLovers fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor módosítsa, ide nem értve azon rendelkezéseket, melyek módosítását jogszabály kizárja.

Amennyiben a webáruházban hiányosság vagy hiba adódik a termékeknél vagy áraknál,HungarianChampagneLovers     fenntartja a jogot a korrekcióra. Ebben az esetben a hiba felismerése és módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. Ezt követően a vevő újfent megerősítheti megrendelését, vagy lehetőség van arra, hogy a szerződéstől bármely fél elálljon.

Kérdés esetén nyugodtan keress fel minket elérhetőségeinken!

Jó vásárlást!