Just for You "M" méret

Mit rejt a dobozunk?

Doboz fő alkotóeleme a Freixenet Cordon Negro 0,375l amelyben lendületes pezsgés teremti meg a zöld és citrusos gyümölcsök egyensúlyát. Könnyed, mégis hosszú lecsengésű és elegáns. Halványsárga színű, élénk zöld árnyalatokkal. Apró, folyamatosan képződő buborékok alkotnak szép koronát a pohárban. Finom, visszafogott illat, amelyben a citrusos alapra zöld alma, körte, és némi könnyed, mediterrán gyümölcsösség épül, amelyben főleg barack, sárgadinnye és ananász lelhető fel. Mindezeket tökéletes egyensúlyba hozza a palackos érlelésből eredő toastos jelleg. Egy könnyed, nagyon modern Cava, amely frissítő stílusossága miatt közkedvelt.

WK kézműves bonbon, egy fantasztikus kézművesműhelyből, Budapesttől alig pár pillanatra. Választhatod hatos vagy kilences, de akár cukormentes kiszerelésben is, ízekben csak a képzelet szabhat határt. Álmodd meg és Mi pedig beletesszük Neked, de ha Ránk bízod a döntést hidd el akkor sem fogsz csalódni. 

A doboz tartalma a pezsgő, a bonbonok és habrózsák.

A szív doboz mérete 28,5 cm teteje  teljesen átlátszó, így fokozhatod még inkább a meglepetés erejét. 

A virágdíszítés a dobozban jelenleg habrózsákból  áll ami kézzel készült megszólalásig hasonlítanak az eredeti rózsákhoz.

 Egyedi kérésed alapján akár ÉLŐ virágból is elkészítjük, ezért kérd egyedi árajánlatunkat.

Variáció kiválasztása:

9 990 Ft-tól
Please select variants first