Men's World

A dobozunk fő alkotó eleme a Hungaria Grande Cuvée Brut , mely összetett, gazdag illatával és határozottságával azon pezsgők közé tartozik, amelyeknek nem kell bizonyítaniuk. Érett, különlegesen száraz és megnyerő pezsgő, azok számára, akik pontosan tudják, mire vágynak. 

Aurora Candle diótörő és a whiskey tölgyfahordóban vintage illatgyertája. Az itthon kapható illatgyertyákhoz képest sokkal kellemesebb, természetesebb, erősebb illat tölti meg a helységet. Az felhasznált 100%-os tisztaságú szójaviasz egészségesebb alternatívát jelent a kőolaj (petróleum) alapú paraffin gyertyákhoz képest. Tisztán és egyenletesen égnek, köszönhetően a szakértő kezek gondos munkájának.

WK kézműves bonbon, egy fantasztikus kézművesműhelyből, Budapesttől alig pár pillanatra. Választhatod hatos vagy kilences, de akár cukormentes kiszerelésben is, ízekben csak a képzelet szabhat határt. Álmodd meg és Mi pedig beletesszük Neked, de ha Ránk bízod a döntést hidd el akkor sem fogsz csalódni. 

Egri chiliagok, Janicsárok dühe szósza, melyet pikáns édeskés és egyben citrusos könnyed ízvilág jellemzi, mely tökéletes választás lehet tengeri herkentyűkhöz, halfélékhez, de megállja helyét sült húsokhoz, szendvicsekhez is. 

Pezsgős Ünnepi Ribizli Mámor a Lekvárlaktól, mely csodálatos ünnepekre és ünnepi mindennapokra ajánlott kombináció. Édes pezsgőben főzött fehér és piros ribizli szemek színes kavalkádja. 80% gyümölcstartalom,abszolút kézimunka, fatüzelésű üstben főzött. 

A Bodri pincészet OPTIMUS costa ricai kávékeveréke, mely férfias, erőteljes ízével teszi még férfiasabbá dobozunkat.

A doboz teteje szinte teljesen átlátszó, így fokozhatod még inkább a meglepetés erejét, de választhatod teljesen fehér nem áttetsző dobozban is.

A doboz tartalma a pezsgő, a bonbonok, kávé, chili szósz és egy nagyon finom vintage gyertya.

A dobozok alapja selyemfényű papírforgácsokból áll, jelenleg télies dekorációs elemekkel.

A díszítés és a dekorációs alap idény szerint változhat.Variáció kiválasztása:

4 990 Ft-tól
Please select variants first