Minnie Brithday

Mit rejt a dobozunk?

Doboz fő alkotóeleme a Hungária Rosé Extra Dry pezsgő, mely friss savai, átható ribizlis málna íze, mély rózsaszín színe és krémes utóíze kitűnő választás minden dobozunkhoz. Valamint a MOET&Chandon Rosé Imperial pezsgő, mely rezes színű rosé, illatában szamóca, ízében érett piros bogyós gyümölcsök. Élénk gyümölcsösség, nagy test, jól integrált savak, krémes lecsengés jellemzi.

Aurora Candle vintage illatgyertája. Az itthon kapható illatgyertyákhoz képest sokkal kellemesebb, természetesebb, erősebb illat tölti meg a helységet. Az felhasznált 100%-os tisztaságú szójaviasz egészségesebb alternatívát jelent a kőolaj (petróleum) alapú paraffin gyertyákhoz képest. Tisztán és egyenletesen égnek, köszönhetően a szakértő kezek gondos munkájának. 

WK kézműves bonbon, egy fantasztikus kézművesműhelyből, Budapesttől alig pár pillanatra. Választhatod hatos vagy kilences, de akár cukormentes kiszerelésben is, ízekben csak a képzelet szabhat határt. Álmodd meg és Mi pedig beletesszük Neked, de ha Ránk bízod a döntést hidd el akkor sem fogsz csalódni.

A doboz egyedileg készített Disney Minnie, mely szuper választás minden hölgynek és gyereknek, akik imádják a Walt Disney figuráit.

A doboz tartalma a pezsgő, a bonbonok és egy fantasztikus lekvár.

A díszítés és a dekorációs alap idény szerint változhat.

Variáció kiválasztása:

10 990 Ft-tól
Please select variants first