Red&Black

Mit rejt a dobozunk?

Doboz fő alkotóeleme a Kreinbacher extra dry, mely rétegzett illatban főtt alma, körte, mogyoró, teasütemény. Szájban robban, a lendületes kortyot vérnarancs és a seprőn érlelés aromái gazdagítják. Vagy választhatod  Laposa Extra dry pezsgőjét . A tartályos erjesztésű pezsgőkészítés igazi mérnöki kihívás: a precizitás és az alkotás találkozása. Szürkebarát alapú Extra Dry pezsgő lágy és elegáns. Az illata fehér virágokra emlékeztet, a zamat pedig tagadhatatlanul badacsonyi. Választhatsz egy gyertyát  mely Aurora Candle vintage illatgyertája. Az itthon kapható illatgyertyákhoz képest sokkal kellemesebb, természetesebb, erősebb illat tölti meg a helységet. Az felhasznált 100%-os tisztaságú szójaviasz egészségesebb alternatívát jelent a kőolaj (petróleum) alapú paraffin gyertyákhoz képest. Tisztán és egyenletesen égnek, köszönhetően a szakértő kezek gondos munkájának.

WK kézműves bonbon, egy fantasztikus kézművesműhelyből, Budapesttől alig pár pillanatra. Választhatod hatos vagy kilences, de akár cukormentes kiszerelésben is, ízekben csak a képzelet szabhat határt. Álmodd meg és Mi pedig beletesszük Neked, de ha Ránk bízod a döntést hidd el akkor sem fogsz csalódni.

A doboz teteje szinte teljesen átlátszó, így fokozhatod még inkább a meglepetés erejét, de választhatod teljesen fehér nem áttetsző dobozban is.

A doboz tartalma a pezsgő, a bonbonok és egy nagyon finom vintage gyertya.

A dobozok díszítése  selyemfényű papír forgácsból áll 

A díszítés és a dekorációs alap idény szerint változhat.

Variáció kiválasztása:

6 590 Ft-tól
Please select variants first