Red rose Champagne

Mit rejt a dobozunk?

Doboz fő alkotóeleme a pezsgő. Őket a legnépszerűbb magyar és külföldi pincészetekből hoztuk el Nektek, mert válaszd bármelyiket is egyikben sem fogsz csalódni. Az itthoni kínálatból választhatod a Hungária pezsgőit, hazánk legrégebbi pincészetéből. A Kreinbacher pincészet extra dry és rosé pezsgőit, mely a legnépszerűbb pezsgő pincészet ma itthon. A Laposa pincészet extra dry pezsgője, amely a pezsgőivel azonnal meghódította a piacot és a külföldi pincészetekből a MOET&Chandon-ra esett a választásunk, hiszen Ők ma a világ egyik leghíresebb pincészete.

Aurora Candle vintage illatgyertája. Az itthon kapható illatgyertyákhoz képest sokkal kellemesebb, természetesebb, erősebb illat tölti meg a helységet. Az felhasznált 100%-os tisztaságú szójaviasz egészségesebb alternatívát jelent a kőolaj (petróleum) alapú paraffin gyertyákhoz képest. Tisztán és egyenletesen égnek, köszönhetően a szakértő kezek gondos munkájának.

Gatamo Luxury tea, prémium minőségű szálas Sweet Kiss névre hallgató teát tartalmaznak.  A teában az ananász és a savanykás maracuja íze dominál. Egzotikus gyümölcsei és a csipkebogyóhéj miatt így nem annyira édes, mint a csók, de annál intenzívebb ízzel bír.

WK kézműves bonbon, egy fantasztikus kézművesműhelyből, Budapesttől alig pár pillanatra. Választhatod hatos vagy kilences, de akár cukormentes kiszerelésben is, ízekben csak a képzelet szabhat határt. Álmodd meg és Mi pedig beletesszük Neked, de ha Ránk bízod a döntést hidd el akkor sem fogsz csalódni.

A doboz teteje szinte teljesen átlátszó, így fokozhatod még inkább a meglepetés erejét, de választhatod teljesen fehér nem áttetsző dobozban is.

A doboz tartalma a pezsgő, a bonbonok és egy nagyon finom vintage gyertya.

A virágdíszítés a dobozban jelenleg selyemvirágokból áll, egyedi kérésed alapján akár ÉLŐ virágból is elkészítjük, ezért kérd egyedi árajánlatunkat.

A díszítés és a dekorációs alap idény szerint változhat.


Variáció kiválasztása:

12 990 Ft-tól
Please select variants first