Vintage Illatgyertya

Az Aurora Candle Company illatgyertyái tisztán égnek az első meggyújtástól az utolsóig, 100% természetes szójaviaszból készülnek ellentétben a kőolajból készült paraffinnal szemben. Ami igazán megkülönbözteti a gyertyáikat a többitől az az egész szobát betöltő, élethű, intenzív illat. Köszönhetően a szigorú gyertyaöntési módszernek a szójaviasz a lehető legtöbb illatot tudja magába zárni, amit majd otthonodban, munkahelyeden szabadjára engedhetsz. gyertyáinak egyik különlegessége, hogy a szokványos pamut-papír helyett a kanócok juharfából készülnek.

A ropogó, sercegő hang ideális társ a pihenéshez, relaxáláshoz, vagy bármilyen én idő-tevékenységhez.

Amikor elfújod a gyertyát. a fa kanócnak köszönhetően sokkal kevesebb ideig füstöl mint a pamut kanócos gyertyák, így megőrzi a szoba kellemes illatát, égett szaggal nem szennyezi be.A kanócot minden meggyújtás előtt le kell törni, kb olyan hosszúra mint az első meggyújtás előtt volt. Égési idő: kb 30 óra

Elérhető illatok:

Diótörő: Egy igazi átmenet az őszi és a téli időszak között. Eddig aki megszagolta, mindenki imádta ezt az édeskés diós illatot.

Vörösáfonya, Narancs, Fahéj: A domináns vörösáfonya és narancs mellett megjelenik nagyon enyhén a jázmin és a liliom, hogy egy igazán kellemes harmonikus illat lengje be otthonod. 

Karácsonyi varázslat: A kellemes fenyőillat keveredik a Karácsony klasszikus fűszereivel, mint pl. naranccsal, fahéjjal, szegfűszeggel. Egyszerűen csodálatos!

Három királyok: Már gyerekkorában is mindenki tudta azt, hogy a Három Királyok viszik az aranyat, tömjént és a mirhát. Ez a csoda lett belerejtve ebbe a karakteres illatkombinációba. Igazán kellemes, elegáns, lenyűgöző illat 

A Whisky Tölgyfahordóban & Kubai Dohánylevél egy igazán csodás és férfias illat a szárított kubai dohánylevél, a füstös tölgyfa és egy csöppnyi whisky illatának tökéletes harmóniája. Ha férfi vagy azt kívánod, hogy ilyen illatod legyen, ha nő vagy azt kívánod, hogy Neki legyen ilyen illata. 

100% vegán gyertyák és paraffinmentesek .

Variáció kiválasztása:

3 590 Ft
Please select variants first