Winter Gold Magic

Mit rejt a dobozunk?

Doboz fő alkotóeleme a Hungaria Irsai Olivér Doux, mely finom élesztősségével, üde savaival és könnyed cukortartalmával elvarázsol. Telt ízének köszönhetően friss gyümölcssaláták és gyümölcsös desszertek tökéletes kísérője, illetve a St. Andrea Prestige Cuveé, mely illatában gyümölcsök, körte, citrusok, leheletnyi ásványosság és briós. A kortynak finom habzása van, szintén viszontlátjuk a citrusos jegyeket, hosszú lecsengés jellemzi.

Aurora Candle vintage illatgyertája. Az itthon kapható illatgyertyákhoz képest sokkal kellemesebb, természetesebb, erősebb illat tölti meg a helységet. Az felhasznált 100%-os tisztaságú szójaviasz egészségesebb alternatívát jelent a kőolaj (petróleum) alapú paraffin gyertyákhoz képest. Tisztán és egyenletesen égnek, köszönhetően a szakértő kezek gondos munkájának.

A fémdobozos Gatamo Luxury teák, melyek prémium minőségű szálas teát tartalmaznak. Olyan szépek, hogy miután megittad a tartalmukat is gyönyörködni fogsz bennük. Tökéletes ajándék bárkinek.

WK kézműves bonbon, egy fantasztikus kézművesműhelyből, Budapesttől alig pár pillanatra. Választhatod hatos vagy kilences, de akár cukormentes kiszerelésben is, ízekben csak a képzelet szabhat határt. Álmodd meg és Mi pedig beletesszük Neked, de ha Ránk bízod a döntést hidd el akkor sem fogsz csalódni.

A doboz teteje szinte teljesen átlátszó, így fokozhatod még inkább a meglepetés erejét, de választhatod teljesen fehér nem áttetsző dobozban is.

A doboz tartalma a pezsgő, a bonbonok, prémium tea és egy nagyon finom vintage gyertya.

A virágdíszítés a dobozban jelenleg selyemvirágokból áll, egyedi kérésed alapján akár ÉLŐ virágból is elkészítjük, ezért kérd egyedi árajánlatunkat.

A díszítés és a dekorációs alap idény szerint változhat.

Variáció kiválasztása:

10 990 Ft-tól
Please select variants first