BirthdayBox

Mit rejt a dobozunk?

Doboz fő alkotóeleme a különlegesen száraz Hungaria Extra Dry pezsgő, mely kerek savaival, telt, diós illatával és éjszakai fényeket idéző színével elmossa a gondokat. A hosszan tartó zöld gyümölcsössége és lágy vajassága, miatt nem hiányozhat egyetlen háztartásban sem, így a mi dobozainkból sem. Különlegesen száraz Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő, mely friss savai, átható ribizlis málna íze, mély rózsaszín színe és krémes utóíze kitűnő választás minden dobozunkhoz 

Kreinbacher extra dry, mely rétegzett illatban főtt alma, körte, mogyoró, teasütemény. Szájban robban, a lendületes kortyot vérnarancs és a seprőn érlelés aromái gazdagítja.

Aurora Candle, vörösáfonyás vintage illatgyertája illetve a Angol Rózsa gyertya lehet .A domináns vörösáfonya és narancs mellett megjelenik nagyon enyhén a jázmin és a liliom, hogy egy igazán kellemes harmonikus illat lengje be otthonod. Az Angol Rózsa egy kellemesen visszafogott elegáns illat, 30 órás égési idő teszi még meghittebbé a pillanatot. 

A  Gatamo Luxury teák, melyek prémium minőségű szálas teát tartalmaznak. Olyan szépek, hogy miután megittad a tartalmukat is gyönyörködni fogsz bennük. Tökéletes ajándék mindenki számára akár születésnapra, névnapra bármely alkalomra.

A doboz teteje szinte teljesen átlátszó, így fokozhatod még inkább a meglepetés erejét, de választhatod teljesen fehér nem áttetsző dobozban is.

A doboz tartalma a pezsgő,  nagyon finom tea és egy vintage gyertya.

A dobozok díszítése selyemfényű papír forgácsból áll.

A díszítés és a dekorációs alap idény szerint változhat.Variáció kiválasztása:

9 990 Ft-tól
Please select variants first