Champagne Flowers

Mit rejt a dobozunk?

Doboz fő alkotóeleme a különlegesen száraz Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő, mely friss savai, átható ribizlis málna íze, mély rózsaszín színe és krémes utóíze kitűnő választás minden dobozunkhoz, illetve a Laposa extra dry pezsgő, mely szalmasárga színekkel, zöldes reflexekkel, visszafogottabb illattal, virágok, barack, ananász ízével jelentkezik. Rengeteg buborék és az édesebb karakter is rögtön megjelenik az első kortynál. A fehér húsú barack íze nagyon hosszan megmarad, mellette köves jegyekkel. Valamint a MOET&Chandon Rosé Imperial pezsgő, mely rezes színű rosé, illatában szamóca, ízében érett piros bogyós gyümölcsök. Élénk gyümölcsösség, nagy test, jól integrált savak, krémes lecsengés jellemzi.

Aurora Candle vintage illatgyertája. Az itthon kapható illatgyertyákhoz képest sokkal kellemesebb, természetesebb, erősebb illat tölti meg a helységet. Az felhasznált 100%-os tisztaságú szójaviasz egészségesebb alternatívát jelent a kőolaj (petróleum) alapú paraffin gyertyákhoz képest. Tisztán és egyenletesen égnek, köszönhetően a szakértő kezek gondos munkájának.

WK kézműves bonbon, egy fantasztikus kézművesműhelyből, Budapesttől alig pár pillanatra. Választhatod hatos vagy kilences, de akár cukormentes kiszerelésben is, ízekben csak a képzelet szabhat határt. Álmodd meg és Mi pedig beletesszük Neked, de ha Ránk bízod a döntést hidd el akkor sem fogsz csalódni.

A doboz teteje szinte teljesen átlátszó, így fokozhatod még inkább a meglepetés erejét.

A doboz tartalma a pezsgő, a bonbonok és egy nagyon finom vintage gyertya.

A virágdíszítés a dobozban jelenleg selyemvirágokból áll, egyedi kérésed alapján akár ÉLŐ virágból is elkészítjük, ezért kérd egyedi árajánlatunkat.

A díszítés és a dekorációs alap idény szerint változhat.

Variáció kiválasztása:

9 990 Ft-tól
Please select variants first